De #BeResolute campagne zet nog door! Nu met de focus op het in balans zijn. Lukt het jou om in balans te blijven?  online lezen
Forever Living
 

VITAL5
Het maken van bewuste keuzes is belangrijk bij het in balans houden van een gezonde leefstijl. Zo is het van belang dat je voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt, iets wat in het moderne en drukke leven niet altijd gemakkelijk is. Vital5 is een perfecte toevoeging op een uitgebalanceerd voedingspatroon. Je krijgt alles binnen wat je mogelijk mist en je blijft vooruitgang boeken. Vital5 bestaat uit vijf Forever-producten die je helpen een gezonde levensstijl vol te houden.
Bestel nu   »

ONZE BESTSELLER FOREVER ALOE VERA GEL NU OOK IN MINI!
Nog meer goed nieuws van Forever Living: onze Aloe Vera Gel is nu ook in miniverpakkingen verkrijgbaar. Ideaal om mee te nemen! De verpakkingen zijn precies hetzelfde als de 1 liter pakken, met hun speciale beschermingslagen. Alleen de hoeveelheid is anders: 330 ml. De inhoud is verder hetzelfde, met maar liefst 99,7% pure aloë vera.PRIJSVERLAGING ESSENTIAL OILS
We hebben goed nieuws voor de fans van Forever Essential Oils; deze producten zijn met maar liefst 25% in prijs verlaagd! Dus ook jouw favoriete geur!
Bestel nu    »
SUNLIPS OOK IN PRIJS VERLAAGD
En niet alleen de Essential Oils, maar ook de Forever Sunlips SPF 30 hebben we in prijs kunnen verlagen. Goed nieuws nu de zon steeds feller wordt en het belangrijk is om ook de lippen goed te beschermen!
Bestel nu    »
Persoonlijk advies of direct bestellen?
Wil je meer informatie over Vital5 of het hele Forever F.I.T. programma? Vraag het aan mij, ik help je graag!

INGRID SWINKELS
praktijk4all@gmail.com

Of bestel je liever direct online? 
Bestel nu een Vital5 pakket    »
Forever Living
praktijk4all@gmail.com